Videochat de Acasa

Aplica acum

Fivestar Studio vine in ajutorul modelelor care vor sa faca videochat de acasa oferindu-le suport tehnic 24/7, un procent de 80% din incasari si plata la timp indiferent de cand plateste site-ul. Pentru perioada 1-16 a lunii plata se va face pe 20 iar pentru cea de a doua perioada, 16-30(31) plata se va face pe data de 5 ale urmatoarei luni. Majoritatea site-urilor efectueaza platile pe 25 si 10 ale lunii si numai daca modelul a facut in perioada respectiva minim 100 usd.

Ce trebuie sa fac pentru a colabora cu Fivestar Studio?

Este simplu, ai de parcurs cativa pasi:

  • Ne contactezi telefonic, pe Y! Messenger (studio.fivestar) sau ne lasi un mesaj la sectiunea contact (suntem disponibili 24/7).
  • Vei sustine un mini-interviu online pentru a stabili conditiile in care putem colabora dupa care vei primi raspunsul - putem sau nu putem colabora.
  • Daca ai trecut de inteviul online vei incepe colaborarea cu trainer-ul tau personal care se va ocupa de tine pe toata perioada colaborarii si te va invata Videochatul de la A la Z.
  • Echipa tehnica dedicata, va asigura si va ajuta permanent pentru buna desfasurare a activitatii.
  • Beneficiezi de training personalizat.
  • Iti asiguram confidentialitate: site-urile nu sunt accesibile din Romania si poti bana orice tara doresti.
  • Echipa tehnica va avea grija ca pe toata perioada in care lucrezi sa ai parte de o promovare de calitate - procentajul pentru modelele care lucreaza de acasa este de 80%.

Suportul tehnic iti va sta la dispozitie 24/7, atat telefonic cat si pe Y! Messenger. Rezolvarea problemelor pe partea de software, reglarea camerei sau alte probleme se vor face cu ajutorul programelor de control la distanta. Daca nu dispui de echipamentul necesar pentru a activa in acest domeniu atunci noi iti vom oferi consultanta pentru achizitionarea celor mai bune echipamente care te vor ajuta sa lucrezi fara nici o problema.

Aplica acum